Gnocchi dyniowe |
![]() |
Greckie penne z tuńczykiem i anchois |
![]() |
Lumaconi ze szprotkami, rodzynkami i szafranem |
![]() |
Farfalle z selerem naciowym |
![]() |
Mandarynkowy stek z tuńczyka |
![]() |
Quinoa z warzywami z woka |
![]() |
Pasta z zielonymi szparagami |
Pęczotto z pieczoną ricottą i pomidorkami koktajlowymi |
![]() |
Penne z koprem włoskim i sardynkami |
![]() |
Penne z tapenada i suszonymi pomidorami |
![]() |
Penne z selerem naciowym i pomidorami |
Pesto z selera naciowego |
![]() |
Penne z pesto z zielonych szparagów |
![]() |
Pomarańczowy łosoś z rozmarynem |
![]() |
Pomarańczowy stek z tuńczyka |
Risotto alla milanese |
![]() |
Risotto z dynią, mandarynkami i goździkami |
![]() |
Risotto z koprem włoskim i pomarańczą |
Rumsztyk ze szczupaka z pietruszkowym puree |
![]() |
Spaghetti z wędzonym sumem, rukolą, chili i limonką |
![]() |
Łosoś pieczony w niskiej temperaturze |
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz