Gnocchi dyniowe |
Greckie penne z tuńczykiem i anchois |
Lumaconi ze szprotkami, rodzynkami i szafranem |
Farfalle z selerem naciowym |
Mandarynkowy stek z tuńczyka |
Quinoa z warzywami z woka |
Pasta z zielonymi szparagami |
Pęczotto z pieczoną ricottą i pomidorkami koktajlowymi |
Penne z koprem włoskim i sardynkami |
Penne z tapenada i suszonymi pomidorami |
Penne z selerem naciowym i pomidorami |
Pesto z selera naciowego |
Penne z pesto z zielonych szparagów |
Pomarańczowy łosoś z rozmarynem |
Pomarańczowy stek z tuńczyka |
Risotto alla milanese |
Risotto z dynią, mandarynkami i goździkami |
Risotto z koprem włoskim i pomarańczą |
Rumsztyk ze szczupaka z pietruszkowym puree |
Spaghetti z wędzonym sumem, rukolą, chili i limonką |
Łosoś pieczony w niskiej temperaturze |
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz